Forside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
Lyden af Ilskov
Skrevet af Kim Hyldgaard   
Wednesday 13. August 2014

  

Kort i A3-format   Med poster
Kort i A3-format  Uden poster  
Kontrolkort i A3-format  Med billeder
(til fotoorientering)
Antal poster  20
Postnumre  1 - 20
Kortkasse  Nej
Klippetang  Nej
Kontakt-navn   Kontaktrådet i Ilskov
Kontakt-web-adresse  http://ilskov.net/foreninger/kontaktradet
Sådan gør du
  

- Udskriv kortet
- Download og installér app'en 'Lyden af Ilskov' til din smartphone via link'et herunder, eller søg efter 'Ilskov' i din app. store.
- Start app'en, check at lyden er skruet op og GPS'en er slået til.
-Opsøg posterne i vilkårlig rækkefølge.

 App til Android:    Hent 'Lyden af Ilskov' på Google Play
 App til iPhone:
   Hent 'Lyden af Ilskov' på App Store

 Ilskov Hovedgade

Bemærk:
Denne bane kan enten benyttes som fotoorientering eller med app'en "Lyden af Ilskov"
til din smart phone. Benytter du smart phone vil din telefon spille et lydklip, når du er ved en post. Dette lydklip er af lokalhistorisk karakter og fortæller noget om byens tilblivelse og historie. 

         

  

Beskrivelse af turen

Velkommen til Ilskov!

Ilskov er en landsby i den nordlige del af Herning kommune. Det er en by, der efterhånden har eksisteret i mere end 100 år, og den gemmer således på adskillige interessante historier.
Inden byens opståen var området præget af hedearealer med større gårde, der adskilte Hald Hovedgård og Herningholm. Med denne tur kan du opleve Ilskovs historie helt tæt på og høre om naturen i området.

Du bevæger dig rundt til de udlagte historier og hører hvert sted en bid af Ilskovs mere end 100-årige historie beskrevet af de mennesker, der var tæt på historien og dramatiseret af skuespillere.
Din smartphone og app'en 'Lyden af Ilskov' holder øje med, hvor du er, og afspiller automatisk de små dramatiserede skuespil på præcist de steder hvor historierne udspillede sig (markeret som poster på kortet). Hør bl.a. om opdyrkningen af heden, 2. verdenskrigs påvirkning i området og telefoniens udvikling.

De udlagte historier finder du med et orienteringskort udgivet af Herning Orienteringsklub – print kortet her fra denne side.
Bemærk at app'en Indeholder lydbilleder i høj kvalitet og derfor kan tage lidt tid at hente ned. Dette er også afhængigt af hvor meget plads du har på din telefon. Så hav tålmodighed under installationen.
Når du tager turen skal du starte denne app'en og lige vente til GPS forbindelsen er etableret. Punkterne kan opsøges i vilkårlig rækkefølge - du finder dem via orienteringskortet.

Du kan også medbringe kontrolkortet med fotos. De 20 fotos relaterer sig til de 20 poster og du kan derfor tage turen uden brug af smartphone. Ved hver post skal du skrive bogstavet fra det billede, der passer på posten i feltet, der svarer til postens nummer. Til sidst har du fundet kodeordet på i alt 20 bogstaver.

Rigtig god tur!

Denne app er baseret på TravelTales - se mere på http://www.TravelTales.dk

Herning Orienteringsklub
Kim Hyldgaard
13-08-2014

Sidst opdateret ( Sunday 24. August 2014 )
 

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

Løb - når det passer dig
eller
deltag i et træningsløb
(læs mere)

facebook

Who's Online