Forside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
Lære vejvalg af de dygtige i klubben .....
Skrevet af Rudi Pedersen   
Monday 14. January 2008

Skal Herning OK i 1. division igen ... skal vi relative nye lære af eliten i klubben ...

Nu, vi ikke har en debat side her på Herning OK (det var måske en ide for webmasteren ?), så skriver jeg mine ideer som en nyhed.

Det er jo tydeligt at se, at mange i Herning OK forstår at blande sig i toppen af dansk orientering - vi andre som ikke har været med i klubben og sporten mange år, må i sagens natur så forsøge at lære fra eliten.

Tiden på et gennemført løb afhænger jo både af konditionen og også meget af vejvalg - så at måle tiden for et gennemført løb og sammenligne med andre giver nødvendigvis ikke et fornuftig billede af løberens evner - personlig ville en forbedring af min kondition bringe mig langt frem i tid og dermed ville andre løbere tro at jeg var blevet meget bedre end før - men det er ikke nødvendigvis sandt - for måske er mine vejvalg, eller med andre ord, min teknisk kunnen ikke blevet et hak bedre.

Jeg foreslår derfor, at klubben indkøber et GPS ur (eks som jeg selv har købt; et Garmin 305 ur) og vi lader de bedste løbere i klubben på skift løbe med uret. Resultatet vises så på Herning OK hjemmesiden efterfølgende. Andre, heriblandt undertegnede, kan så se hvordan de bedste valgte ruten undervejs og man kan så, enten med eget ur/GPS data eller hukommelsen, vurdere og diskutere egne valg og dermed lære af de bedste.

Det er en begrænset investering med mulighed for at mange kan få gavn af uddannelsen

Hilsen

Rudi Pedersen

Sidst opdateret ( Monday 14. January 2008 )
 
< Forrige   Nste >

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

Løb - når det passer dig
eller
deltag i et træningsløb
(læs mere)

facebook

Who's Online

Vi har 8 gæster online