Forside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
2 nye fastpostkort indviet
Skrevet af Asger Kristensen   
Thursday 01. June 2017

I denne uge har klubben indviet to nye kort med faste poster.

Det ene ....

er over Ulfborg By. Tegningen er sket i samarbejde med Holstebro Orienteringsklub. Erling Trankjær har rentegnet og undertegnde har rekognosceret. Kortet skulle have været brugt til et aftenløb i forbindelse med et to--dagesarragement, men arrangementet blev desværre aflyst. Ulfborg skole, Staby Efterskole, KFUM-spejderne og Turistforeningen har fået kort. Kortet vil snarest blive lagt på klubbens hjemmeside til gratis download..

Udgifterne i forbindelse med kortet er sponseret af Holstebro Idrætsråd, Ringkjøbing Landbobank, Ulfborg Tømerhanden 10-4 samt Dansk Orienterings-Forbund og NordeaFonden. Skolens pedel har sørget for huller i pælene til klippetænger.

Det andet kort er en nytegning af kortet over Brande Syd. Alle poster er skiftet ud og som noget nyt forsynet medt klippetænger. Antallet af poster er udviddet fra 60 til 71 for at kunne lave bedre ruter til begyndere.

Klippetænger er sponseret af de to lokale firmaer: Partner Revision og Naturfarm, mens DO-Fs  Find vej projektet har betalt nye skilte og pæle. 5 af klubbens medlemmer har sammen med 10 medlemmer af Uhre Friskoles Venner opsat posterne.

Også dette kort vil snarest komme på klubbens hjmmeside til gratis download.

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret ( Thursday 01. June 2017 )
 
< Forrige   Nste >

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

deltag i
Find-Vej-Dagen 5/5

(læs mere)

facebook

Who's Online