Forside arrow Nyheder arrow Nyheder arrow Møde om skoleorientering

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.
Møde om skoleorientering
Skrevet af Asger Kristensen   
Thursday 05. October 2017

Kære aktive skoleorienteringsfolk. 

Find vej i Skolen har nu kørt i 2 af de 3 år, der er finansiering til, hvilket betyder at Skoleområdet og DOF så småt skal til at kigge længere frem, og finde ud af, hvad der skal ske på skoleområdet i fremtiden.  DO-F inviterer derfor til et seminar, tirsdag d. 24/10 klokken 14:00-16:00.

Seminaret afholdes i Odense,

  Vi inviterer en mindre kreds af folk, der alle har arbejdet aktivt med skoleorientering i løbet af de sidste par år, eller er interesserede i at arbejde med det fremover. 

Hensigten med seminaret er at høre hvad jer, der arbejder meget med skoleorientering ude i klubberne, har af idéer og input til projektet.

Hvilken vej skal vi gå fremover?

Hvordan skaber vi mere aktivitet?Hvordan kan aktiviteten være mere relevant for klubberne?  

Hvad kan være motiverende for klubbernes engagement i skoleorientering?

Hvordan kan vi øge kvaliteten af det produkt, vi allerede har? 

Hvis I har mod på at tage kontakt til nogle af jeres kontakter ude på skolerne, og indhente input fra deres side, modtages dette også med glæde! 

Vi er klar over, at nogle af jer vil have svært ved at være i Odense klokken 14:00 – I har jo andre ting at passe – men vi vil gerne høre jeres input alligevel, så tøv ikke med at skrive eller ringe til enten undertegnede eller Skoleområdet formand, Karl Kristian Terkelsen. 

DOF dækker jeres transportomkostninger og sørger for lidt let forplejning til seminaret. Tilmelding senest fredag d. 20/10.

 På vegne af SkoleområdetAnders Bachhausen, DOFs Skoletjeneste. (61783576, Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den )

Karl Kristian Terkelsen, Skoleområdet. ( Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den )

Asger er tilmeldt. Ring til ham på 22676671 hvis du vil med.

Sidst opdateret ( Thursday 05. October 2017 )
 
< Forrige   Nste >