Forside

Dette er vores gl. hjemmeside
du bør flytte dig til vores nye hjemmeside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
Super Orienteringsstart
Skrevet af Asger Kristensen   
Friday 09. February 2018

Supergod start på orienteringssæsonen.

Pressemeddelelse til Herning Folkeblad

26- årige Mads Kruse Juhl, der i år stiller op for Herning Orienteringsklub, fik sammen med flere klubkammerater en superstart på sæsonen.

I en pivkold Dejbjerg Plangtage vandt han den længste og sværeste bane på 16 km i den fremragende tid 1 time og 41 minutter, hvilket var 12 minutter hurtigere end løberen på andenpladsen.
Mads v.sidste post
Mads ved sidste-posten

 ”Vi var 15 løbere, der havde samlet start, så på de første par poster var der temmelig stor trængsel, men allerede efter post 3 kunne jeg ikke se nogen af konkurrenterne foran mig, og det virker jo altid inspirerende til at løbe stærkt” lød det efter løbet fra den glade vinder, som i år er skiftet fra Vestjysk OK til Herning.

”Jeg er flyttet tilbage til Videbæk, hvor mine forældre bor. De løber i Herning Orienteringsklub, så det var helt naturlig at jeg også meldte mig ind. Desuden er det altid spændende at løbe i en klub i 1. division.” kommenterede vinderen efter at have konsumeret en portion varm suppe efter at være komme i mål.

Bedste dame På 10 kilometer ruten blev det en sikker sejr til Susanne Heldgaard Kristensen i dameklassen. Hun brugte 1 time og 35 minutter. Det var mere end 29 minutter hurtigere end nr. 2 - 2 gange held i uheld.

På den korte bane på 4 km blev det til sejr for 78-årige Asger Kristensen, som gennemløb banen på 51 minutter, hvilket var godt 2 minutter foran nr. 2.
”Jeg var så uheldig at mine ene skosål løsnede sig da jeg manglede de sidste tre poster ca. 1 km før mål. Da jeg i lange tid ikke havde set noget til mine 10 konkurrenter på banen, valgte jeg at fjerne sålen og løbe videre. Heldigvis var der en tynd bindesål, så det ikke var alt for slemt at træde på den bare jord. Den holdt til mål, og det var jeg selvfølgelig glad for, da det viste sig, at jeg kommet først” lød det fra en glad vinder. ”Ydermere havde jeg det held, at da jeg kom hjem viste et par gamle kasserede løbesko sig at kunne erstatte den ødelagte, så jeg kan stadig komme rundt i et par intakte løbesko” føjede han til.

Dagens løb var det første af ”2 laaange dage i vest” med OK Esbjerg som arrangør.
Sidste afdeling afvikles den 25. februar i Gødel Bjerge ved Nymindegab.
Her kommer Asger Kristensen næsten på hjemmebane, da det er ham der for år tilbage tegnede kortet over Gødel Bjerge.

Sidst opdateret ( Tuesday 28. August 2018 )
 
< Forrige   Nste >

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

Løb - når det passer dig
eller
deltag i et træningsløb
(læs mere)

facebook

Who's Online

Vi har 6 gæster og 1 medlem online