Forside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
4. afdeling af klubmesterskabet
Skrevet af Jesper Lysgaard   
Sunday 25. May 2008
4. afdeling af klubmesterskabet blev afviklet den 25. maj i Silkeborg Vesterskov. Banerne var lagt i den mest kuperede del af skoven, og det gav meget høje tider for stor set alle. En del over hvad der var forventet. Enkelte var dog totalt skarpe denne dag. Hos herrerne, var det veteranen Aage Knudsen, der virkelig viste de unge knægte, hvordan sådan noget skal gøres.

Aage skulle have løbet på 54,12, hvis han skulle have løbet til sit handicap, men løb på 47,46. En forbedring på, 6,26. Godt gået. Også Thomas Lindschouw var ualmindelig skarp. Thomas skulle have løbet den stærkt kuperede bane på 70,29, men kom igennem på 67,46. En forbedring på 2,43. – Det var stort set fejlfri, sagde Thomas efter løbet. Bakkerne ved Faaborg er ikke helt glemt.  Nr. 3 blev Kenn Kristensen, der som den eneste har løbet bane 1. Og det blev gjort på kun 48 sekunder fra den forventede tid.

Hos kvinderne var det også en veteran, der virkelig trak fra i dag. Inger Knudsen skulle have løbet på 50,31, men løb på 48,30, En forbedring på 2,01. Helt suverænt. Nr. 2 blev Anne Schulz med en forbedring på 1,55, og nr. 3 blev Lucia Aagaard, der skulle have løbet på 46,32, men kom rundt i tiden 52,08. Det er 5,36 mere end forventet, og det siger noget om banens hårdhed. De øvrige var langt efter de forventede tider.

Nu er der kun et løb mere til at kvalificere sig til finalen i. Der skal løbes mindst 2 løb i kvalifikationsserien, så har du gennemført ét løb, og vil gerne med til finalen, så sæt kryds i kalenderen den 5. oktober. Løbet foregår i Hjermind ved Bjerringbro.

Udregningsmæssigt har der været et par kommentarer til, at de forventede tider ikke passede i Excel – arket for afdeling 2 og 3. De forventede tider har ved disse afdelinger været udregnet med 1/100 min i stedet for sekunder. Det har betydet at forskellen(forbedringen) har været baseret på hundrededel minutter hvor der fratrækkes sekunder, og dette er selvfølgelig ikke rigtigt, men placeringerne ved disse afdelinger har ikke været anderledes end hvis det blev udregnet korrekt. Det har jeg selvfølgelig tjekket :-). Og dette skyldes kun min dovenskab, da jeg ellers manuelt skal have udregnet mange af tiderne.  Tiderne er dog blevet udregnet korrekt i 4. afdeling, og her skulle det gerne passe. Nu er der jo en del i klubben, der går vildt meget op i om det er rigtigt udregnet, og til jer: Tjek det lige igen :-)

Og så var jeg så letsindig at lade en løber komme med i stillingen ved 3. afdeling i Bjerre, selvom han var løbet lige forbi sidsteposten, uden at klippe den. Denne beslutning var det lidt murren i krogene omkring, og løberen er nu fjernet fra 3. afdeling. Jeg skal til at lære det - man skal have alle poster i et o-løb for at blive godkendt.

Du kan downloade et Excel-ark med resultater og stilling her.
Sidst opdateret ( Sunday 25. May 2008 )
 
< Forrige   Nste >

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

Løb - når det passer dig
eller
deltag i et træningsløb
(læs mere)

facebook

Who's Online