Forside

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.

Login Form


Glemt din adgangskode ?
67-årige Inger Knudsen blev klubmester.
Skrevet af Administrator   
Monday 17. September 2007

Søndag afviklede Herning Orienteringsklub deres klubmesterskaber i Vindum Skov med Viborg Orienteringsklub som arrangør. 36 løbere fra klubben valgte at stille op til klubmesterskabet denne efterårs-søndag.

Løbet var samtidig den sidste og afgørende dyst i kredsens 1. Division, hvor det skulle afgøres hvilken klub, der skal repræsentere kredsen i landsfinalen, og hvilke klubber der skal dyste med klubberne i 2. Division om nedrykning. Ikke overraskende var det Silkeborg Orienteringsklub, der vandt opgøret og dermed igen skal dyste om at blive danmarksmester for klubhold. Efter dagens løb ser det ud til, at det bliver Horsens Orienteringsklub og Orienteringsklubben Pan fra Århus, som skal løbe om nedrykning/oprykning . Om to uger skal Herning Orienteringsklub, som i øjeblikket løber i 2. Division, afgøre placeringen i denne division. Her regnes Herning Orienteringsklub som favoritter, da de i foråret sikkert vandt første afdeling.

Dagens flotteste resultat stod klubbens ældste dameløber – den 67-årige Inger Knudsen – for, da hun sikkert vandt klassen for damer over 50 år med godt 9 minutter ned til nr. 2. Samlet blev hun nr. 15 ud af 30 løbere på banen. I klassen for damer over 45 år vandt favoritten Lucia Aagaard sikkert, og i klassen for damer mellem 21 og 44 år vandt Susanne Kristensen.

Hos herrerne blev det til klubmesterskaber til Kenn Kristensen i H21-44, Thomas Garsdahl i H21B, Andreas Skov i H45, Hans Jørgen Vad i H50, Flemming Sasser i H55 og Frants Nielsen i H60.

Alle klubbens piger løb samme bane, men der var udskrevet mesterskab i alle aldersgrupper, og i det indbyrdes opgør var Mette Lysgaard Schulz den hurtigste af klubbens pigeløbere. Klubmestre blev Julie Vad D14, Mette Lysgaard Schulz D16 og Anne Lysgaard Schulz D20.

Hos drengene blev klubmestrene Alex kristensen H10, Søren Lysgaard Schulz H14, Christian Mørup H16 og Kristian Vad H20.

Sidst opdateret ( Monday 17. September 2007 )
 
< Forrige   Nste >

Information om Findveji.. kampagnen

Prøv orienteringsløb

deltag i
Find-Vej-Dagen 5/5

(læs mere)

facebook

Who's Online

Vi har 1 gæst og 1 medlem online