Forside arrow Arrangementer

Ungdom

Ungdomssiden
...... se plan for 3.kv

Træning

Informationer fra trænings-udvalget om:
træning og kurser mm.
Mnedlig
Mnedlig
Flad visning
Flad visning
Ugentlig
Ugentlig
Daglig
Daglig
Kategorier
Kategorier
Sg
Sg

Begivenhed: 'Ekstra Træningsløb Den 12. Januar'

General
Almene begivenheder
Dato: Lrdag, 12 Januar, 2008 Kl. 12:00
Varighed: 1 Time 15 Minutter

Ekstra træningsløb for klubbens modigste mænd og kvinder

Lørdag den 12. januar fra kl. 12:00

  

Undertegnet har sagt ja til at lave et mindre træningsløb i Skelhøje med meget kort varsel, (genbrug fra den 24. november) løbet kan bruges som fortræning til langdistancen dagen efter eller almindelig træning.

Der vil være et par svære baner (ca. 4½ og 7 km), som virkelig stiller deltagernes mod og udholdenhed på prøve.  Udholdenheden skal du vise ved forcering af dybe kløfter og høje ”tinder”, mens modet og kløgten kommer til udtryk i tilpas afstandstagen til stejle og farlige skrænter. (hvem kan komme under timen på den korte?)

Det meste af løbet kommer til at foregå i områder, du aldrig tidligere har betrådt med o-sko. Der bruges bl.a. o-kort, kompasgang, luftfoto og målebordsblad fra 1800 og hvidkål

 Mødested:

”Hytten” i Skelhøj plantage syd for Ikast. Indkørsel ad grusvej til Marius Christensens grusgrav mellem Isenvadvej 11 og 13.

 Tilmelding:

Af hensyn til korttrykning vil jeg gerne have din tilmelding senest torsdag den 10. januar på tlf. 60506819 eller mail: ken-n@vip.cybercity.dk

 Pris:

Normal træningsløbspris: kr 15 for alle over 21 år.

 I øvrigt:

Der bliver kun et par svære baner af passende længde.

Løber du normalt mellemsvære baner, kan du jo tage løbet som en udfordrende ”Skattejagt”. Og så nøjes med at tage de poster, du kan finde.

Der arbejdes på at få skovtilladelser hjem lige nu, hvis disse ikke kommer på plads vil der blive informeret på denne side.

 

Med venlig hilsen

Kenn

   
 


Sg i kalender